Cookies

BK Viking - PUBLIC PAGES | 

E-mail
benjamin.klostergaard@gmail.com
Street
Stenbækhave 44
Postal Code
8220
City
Brabrand
Country
Denmark
Phone

Home Page
http://www.bk-viking.dk
Organisation Type
Sport - Bowling


Presentation

Om Klubben

Bowlingklubben Viking har eksisteret i over 50 år, hvilket gør os til en af de ældste bowlingklubber i Danmark. Vi er den største klub i Aarhus og vi har foruden vores seniorafdeling en ungdomsafdeling med en række spirende talenter. Seniorerne trænes af Mikael Brændeskov, der også er assisterende landstræner.

Plads til alle

Klubbens medlemmer er en blandet forsamling, der alle har det til fælles at de elsker at spille bowling. Nogle på højere niveau end andre. Der er plads til alle uanset ambitionsniveau.

Vi har ambitioner

BK Viking har i mange år været at finde blandt de bedste bowling klubber i danmark, på den ene eller anden facon. Igennem tiden er det blevet til mange mesterskaber, og den største præstation stod Helle Andersen for, da hun ved VM i 1991 vandt guld til Danmark i single. Helle spiller dog ikke bowling mere. I nyere tid, er det største der har hændt BK Viking det, at Jimmy Mortensen var med til at vinde Europamesterskabet i 2011 for 5-mandshold i München.

Vi har pt. et hold i herre ligaen og damerne hører til i toppen af 1. division. Vi har ligeledes et hold i 1. division herrer.

Spiller hver tirsdag i Bowl'n'fun på Skanderborgvej 226 i Viby J fra kl.18.00-20.00.


Contacts
TitleNameStreetPostal CodeCityCountryPhone   
Idrætsleder Jimmy Dan Mortensen - Profile
Formand Kim Borg - Profile
Total count: 2

 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenterDelete item?